MENU

“Het gaat erom te ontdekken wie je bent.”

The Slow Five met Sabrina Starke

Singer-songwriter Sabrina Starke is één van Nederlands beste soulzangeressen – en toch is dat niet het enige wat deze woman of soul te bieden heeft. Ze zingt, produceert en is ambassadeur van self-empowerment. Sabrina heeft een missie om te inspireren – niet alleen met haar muziek – maar ook met haar project ART = MIND, een mindfulness programma voor muziekartiesten. Sabrina deelt haar visie op een bewust leven met ons.

 

Wat houdt een bewust leven in voor jou?

Bewust leven betekent voor mij in contact zijn met je persoonlijke behoeften. Afgestemd op wat je nodig hebt om gelukkig en gezond te zijn, en dat op je leven toe te passen.

Hoe leef jij een bewust leven kijkend naar body, mind & soul?

Ik leef al een tijdje een soul searching life. Het gaat erom te ontdekken wie je bent. Ik heb veel mooie boeken gelezen die mij veel inspiratie en wijsheid hebben gebracht. De zorg voor body, mind & soul maakt deel uit van mijn dagelijkse leven.

Als het op het lichaam aankomt, investeer ik veel in gezond eten. Voor mij is dat plantaardig eten. De mind is het meest uitdagende aspect van mens zijn. Voor mij gaat die reis meer over het tot bedaren brengen van alles wat je niet dient. Al deze stemmen van buitenaf afsluiten en afstemmen op je eigen innerlijke stem. En de soul voor mij is mijn verbinding met God. Volledig gericht op zijn vanuit een plek van liefde & licht. En die energie delen met de wereld.

 

 

Hoe leef jij een bewust leven als het om de planeet gaat?

Leven in harmonie met de natuur is erg belangrijk voor mij. Ook bewust zijn van alles wat je eet en koopt. Ik vind het belangrijk om mijn eigen consumentisme onder controle te houden. En ik werk graag samen met holistische of bewuste merken of bedrijven om bewustzijn over onze planeet te creëren.

 

 

Wie of wat is voor jou altijd een grote inspiratiebron geweest?

Ik heb veel uit boeken geleerd. In the meantime geschreven door Iyanla Vanzant is het eerste boek dat me op het pad van een bewust leven leidde. Maar ik leer ook veel van muziekhelden als Nina Simone & Bill Withers. Ik vind het heerlijk om mezelf te omringen met mensen die van het leven houden en schoonheid creëren in deze wereld. Ik hou van gepassioneerde mensen en ik zie die mensen elke dag. In het echte leven of gewoon online. Er is overal zoveel inspiratie te vinden – daar ben ik me van bewust.

Wat voor iemand hoop je te zijn geworden als je ooit op je leven terugkijkt?

Ik wil liefde en licht delen. Iets kunnen betekenen in deze wereld. Ik hoop dat het universum, God, mijn voorouders me zullen leiden naar waar ik nodig ben in het leven. Het zou een zegen zijn om dat doel te bereiken.

www.sabrinastarke.nl

 

 

 

Shared by Anneloes van Vliet / Meanwhile
Foto’s: Instagram Sabrina Starke, @visualperceptionphotography, @portrait_gabrielahengeveld
Pic homepage @lennyoosterwijkportraits
Februari 2021

CLOSE