MENU

“When you check-in, your ego checks out.”

Check-In Cards

De meeste dagen zitten bomvol en er zijn zelden momenten waar we echt even de tijd nemen om stil te staan bij wat we doen. Daar moet wat aan gebeuren vonden Bente en Edith. Zij creëerden de Check-In Cards – 45 mooi vormgegeven kaarten om er gedurende de dag even bij te pakken. Om een keer niet je social media te checken maar jezelf  – om even compleet in het moment te zijn. Bente en Edith vertellen ons hun verhaal.

 

Wat heeft jullie geïnspireerd om de Check-In Cards te maken?

Check-in Cards is een uiting van wat ons, Bente Heijtel en Edith Horsting, met stip op nummer 1 verbindt: onze diep gewortelde interesse in bewustzijnsontwikkeling en het aanspreken van innerlijke wijsheid. De afgelopen 10 jaar ontwikkelden en faciliteerden wij (persoonlijk) leiderschapsprogramma’s en individuele ontwikkeltrajecten.

We kwamen tot het besef dat het essentieel was om mensen te leren hoe zij door de dag heen bij zichzelf konden inchecken. Want het geheim van onze toekomst, ons geluk en onze groei ligt verscholen in de dagelijkse afstemming met onszelf. Je kunt in boeken, workshops of tijdens gesprekken nog zulke mooie inzichten op doen, uiteindelijk wil je door de dag heen, zelf in staat zijn om bij te sturen. Onze dagen zitten volgepropt en het is een grote uitdaging om voorbij de oppervlakte van ons bestaan te kijken. Daar zijn check-in momentjes met je binnenwereld voor nodig.

 

 

‘Het echte gesprek met jezelf’ is iets wat we nooit geleerd hebben. Maar hoe vul je zo’n moment dan eigenlijk in, als je eindelijk een gaatje in je agenda vindt? Manieren om te ontspannen weten we inmiddels te vinden. Maar een concreet kompas dat je helpt om door de dag heen afgestemd te blijven en je innerlijke wijsheid aan te spreken, dat was er nog niet. Zo ontstond Check-in Cards: 45 verschillende themakaarten, die je inspireren om op elk willekeurig moment bij jezelf in te checken.

 

Wat kunnen jullie kaarten voor mensen betekenen?

De 45 Check-in Cards hebben allemaal een eigen thema. Je kunt in het moment kiezen welke je het meeste aanspreekt. Zo is er bijvoorbeeld Perfectionisme, Loslaten, Energieker of Zingeving. De kaarten helpen je de juiste vragen aan jezelf te stellen. Je leert situaties anders benaderen en geeft bewust richting aan je leven. Door de kaarten te gebruiken word je minder meegesleept door alle prikkels die er dagelijks op je af komenen ervaar je meer regie, voldoening en energie.

 

 

Wat is jullie missie?

Het is onze missie om mensen te inspireren om van inchecken een dagelijkse gewoonte te maken; dat we bij wijze van spreken net zo vaak bij onszelf inchecken als op social media. We hebben zoveel meer invloed en power wanneer we hartgedragen en bezielde keuzes maken. Dat is echt wat de wereld nu nodig heeft en waar een ieder diep van
binnen behoefte aan heeft. Met Check-in Cards kunnen we mensen hier nu de handvatten voor bieden.

 

 

Waar zijn jullie tot nu toe het meest trots op?

We zijn sinds 1 oktober live en we hebben al zoveel dankbare reacties, uit zoveel verschillende hoeken gekregen. Het is voor ons de bevestiging dat we zelf van binnen heel goed hebben geluisterd naar wat er door ons geleefd wilde worden:)

www.check-incards.com

 

Shared by Your Souldier
Pics – Check-In Cards
Februari 2021

 

 

 

 

 

CLOSE